Eindelijk is het zo ver

Camperstops Belgium

Eindelijk is het zo ver

België heeft een platform dat camperaars toelaat om te camperen op het platteland. Een nieuwe vorm van toerisme met oog voor het binnenlands toerisme en de lokale economie!

11 reacties op “Eindelijk is het zo ver”

 1. Wat een prachtig initiatief! Voor ons de mooiste beleving om te overnachten op zulke locaties. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om de zalige plekjes te ontdekken! Dankjewel voor je tijd en je inzet. Zal heel zeker een succes worden en weet dat wij je blijven supporteren!!!!

 2. Super benieuwd om ons eigen land nu eens deftig én leuk te kunnen gaan verkennen! Zijn al jaren lid van France Passion en zeer enthousiast om hetzelfde concept in België te mogen genieten.

 3. Vanheuverswijn Marnix

  Wij zijn sinds meer dan 10 jaar vast lid van France Passion en waren dit ook – toen dit nog bestond in Italië – van Fattore Amici.
  We zouden het dus heel tof vinden als in ons eigen land ook een soortgelijke formule bestond. Daarom dat wij ons onmiddellijk registreerden als eventueel lid.

 4. Geweldig idee!
  Precies wat ik zocht!
  Sta ik weer eens ergens met mijn goed fatsoen en nieuwe camper met 180 liter water, functionerend toilet, 3 woonbatterijen met victron en toch stuurt de politie me naar een dure camping; terwijl ik nul niks nada van de camping faciliteiten nodig heb, echt alleen maar overnacht, laten ze me elke keer weer de volle mep betalen en altijd is er wat. “We hebben nu n arrangement van € 54,- , u moet voor 2 personen bijbetalen, oh die prijs is excl toeristentax en administratiekosten” enz….
  Ik geef met liefde een leuke fooi om bij iemand -al is het maar op de oprit, zonder luifel en vuur- TE OVERNACHTEN. Een leerzame boerderij, wijnproeverij, aardige gastheren? Dat is dan dubbel genieten! Veel succes gewenst, hoe kan ik helpen dit concept (globaal) uitrollen…

 5. Dedullen Peter

  top initiatief Peter !!
  we zijn direct lid geworden van , en hopen hier zeer snel gebruik van te kunnen maken.
  nogmaals bedankt voor al jou inzet op dit op zeer korte tijd toch allemaal voor elkaar te krijgen.

  peter&sabina

 6. Van Wanseele Patrick

  Super leuk initiatie Peter.
  Wij hebben er afgelopen weekend gebruik van gemaakt en stonden als eerste camperaars bij Hoevewinkel Van Der Linden in Boekhoute, Assenede.
  Hartelijk ontvangen geweest, zalig weekend gehad …een aanrader !

 7. De Maeseneer Ivo

  Te gast geweest in Torhout “Wild Pig Farm” ! Heel vriendelijke en leuke ontvangst van de gastvrouw.
  Een aanrader is zeker de tapasplank,. Tevens een prachtige omgeving. kortom ons eerste bezoek via camperstops was Top !!!

 8. Luc De Geyndt

  Prima initiatief op een moment dat de camper herontdekt wordt door heel wat Belgen met gevolg dat veel campings en camperplaatsen volzet -of toch bijna-, zijn.
  Ondertussen overnacht in Erwetegem op het wijndomein Carrijn, links wijnranken en rechts graanvelden in een mooi landschap. Heel vriendelijke eigenaar en fervente wijnliefhebber die gepassioneerd is door zijn hobby. Maakt zelf ook lekkere gin en porto. Mooie wandel- en fietswegen in het heuvelachtig landschap.

 9. Peeters Geert

  Vandaag voor de eerste maal gebruik gemaakt van een plaatsje. Kan nu al zeggen dat het voor meer dan 100% geslaagd is. Geweldig ontvangen in de Fruitburght in Bever. Prachtige staanplaats langs de boomgaard met een fantastisch uitzicht. Mooie fietsroutes die langs de plaats passeren net als de wandelroutes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Deze pagina is beschermd.