Camperaar

uniek aanbod promotieprijs

Wordt nu lid en profiteer van onze 700 mooiste en rustigste overnachtingsplaatsen op meer dan 150 locaties in België.

Registreer je nu en ontvang de GuestCard en sticker. Gratis en onbeperkt overnachten tot en met 31-03-2025.

Voor slechts € 40,00 ben je lid tot en met 31 maart 2025.

 

De voordelen als lid van CamperStops Belgium

 • Gratis overnachtingen tot 31 maart 2025.
 • Jaarlijks ontvangt u een sticker die u op uw voorruit kleeft en een persoonlijke gastenkaart waardoor uw gastheer u herkent en weet dat u lid bent van het platform.
 • De gastheer verwelkomt u vriendelijk en hartelijk en zal steeds voorrang tot overnachting geven aan leden van CamperStops Belgium. Indien u merkt dat een camper zonder sticker een plaats inneemt en er geen vrije plaats is, kan u de gastheer vragen de andere camper te laten verplaatsen.
 • Ontmoet families van landbouwers, horeca-uitbaters, wijnbouwers en ambachtslieden die trots zijn op hun werk en het graag aan u voorstellen. Ontdek vrijblijvend het beste van hun velden via de korte keten: groenten en fruit, vlees, vis en gevogelte, kaas, olijfolie, honing en jam, en de lekkerste streekwijnen.
 • Rij weg van de drukte en zoek rustige streken ver van de gebruikelijke hoofdroutes naar geheime sites die u zelf niet zou hebben ontdekt! Leer nieuwe streken kennen.
 • De overnachtingsplaatsen zijn meestal rustig gelegen in volledige veiligheid met de nadruk op groen en kalmte, weg van lawaai en drukte, op privéterreinen.
 • U bent lid van een gesloten platform. Alle leden respecteren de afspraken.
 • U ontvangt regelmatig belangrijke informatie over campergastbedrijven of nieuws van CamperStops Belgium.
 • Dankzij uw lidmaatschap bent u een jaar lang 24 uur per dag gratis uitgenodigd bij aangesloten campergastbedrijven of – gezinnen.
 
field, clouds, sky

Profiteer nu van de speciale aanbieding

Profiteer nu van de speciale aanbieding en geniet van de leuke adresjes van CamperStops Belgium tot en met 31 maart 2025.

 

Hoe werkt het?

Zodra u zich registreert als lid van CamperStops Belgium, ontvangt u als campereigenaar een voorruitsticker, een gepersonaliseerde gastenkaart en een persoonlijke login. Via deze login bekomt u alle gegevens van de vele plaatselijke wijngaarden, boerderijen, hoevewinkels, brouwerijen, restaurants en andere interessante locaties van CamperStops Belgium en kan u genieten van aantrekkelijke overnachtingen in België.

Het lidmaatschap start steeds vanaf aansluiting en loopt tot 31 maart 2025. Het lidmaatschap wordt niet automatisch vernieuwd. Leden dienen hun verlenging schriftelijk aan te vragen. Jaarlijks worden zij op de hoogte gebracht van de mogelijkheid tot verlenging. Deze uitnodiging zal steeds in januari verzonden worden. De verlenging moet betaald zijn voor 25 februari.

Indien er een ledenstop is, krijgen bestaande leden voorrang om hun lidmaatschap te verlengen op nieuwe leden. Indien het bestaande lid zijn verlenging niet geregeld heeft voor 25 februari, krijgt een nieuw lid de kans om zich aan te sluiten.

 

Gedragscode

 • Omdat onze gastheren u niet kennen is het belangrijk om de CamperStops Belgium sticker op uw voorruit te plaatsen. Dit bewijst dat u lid bent en dat u de regels en de gedragscode heeft gelezen en aanvaard. De sticker is gekoppeld aan het geregistreerde voertuig en de daaraan verbonden nummerplaat.
 • Bied uzelf aan bij de gastheer en toon hem uw persoonlijke gastenkaart. Hij zal het nummer van uw gastenkaart noteren in een logboek. Stel uzelf voor zoals u dat doet bij vrienden.
 • De gastenkaart staat op naam en de daaraan verbonden persoonsgegevens en nummerplaat. Het nummer op de gastenkaart is persoonlijk. Misbruik maken van de gastenkaart of het uitlenen aan niet-geregistreerde leden leidt tot de onmiddellijke en definitieve schorsing van het lidmaatschap.
 • Gebruik geen verouderde gastenkaart, uit respect voor de gastheer die ondertussen mogelijk zijn informatie en/of voorwaarden heeft veranderd of die gestopt is met het ter beschikking stellen van zijn accommodatie, en ook uit respect voor actieve camperaars die lid zijn.
 • Alleen de online gids bevat de contactgegevens van bevestigde gastheren die er alles aan doen om u te verwelkomen!
 • Het kopiëren of verspreiden van de lijst van de campergastbedrijven of –gezinnen leidt tot de onmiddellijke en definitieve schorsing van het lidmaatschap. Bovendien is er per gekopieerd of verspreid adres een schadevergoeding van € 1.000 verschuldigd aan CamperStops Belgium. Als bewezen wordt dat de schade hoger is dan € 1.000, is CamperStops Belgium gerechtigd de bijkomende schade te verhalen.
 • Zorg ervoor dat u ten laatste om 20h00 (tussen 01-10 en 31-03 om 19h00) aankomt. U bent niet welkom in het midden van de nacht. Sommige plaatsen hebben hekken die ‘s nachts gesloten zijn. Door professionele of persoonlijke verplichtingen worden soms sluitingsdata of aankomsttermijnen gespecificeerd: respecteer ze! Bijvoorbeeld 18:00 uur. Houd u steeds aan het uiterste tijdstip dat de gastheer u wenst te ontvangen.
 • Kan u niet tijdig ter plaatse zijn, kies dan een andere overnachtingsplaats. Kom altijd voor het donker aan, uw gastheren hebben ook een gezinsleven.
 • Vergeet niet dat u een gast bent en niet een betalende klant. Wees vriendelijk en beleefd, groet de eigenaar bij aankomst en neem afscheid bij vertrek. Neem de tijd om te kijken welke lokale producten of diensten uw gastheer aanbiedt.
 • Parkeer alleen op de plaats die uw gastheer aangeeft zodat u uw gastheer niet stoort in zijn werkzaamheden.
 • Uw gastheer is niet verplicht faciliteiten zoals water of elektriciteit aan te bieden. Zorg er steeds voor voldoende water en elektriciteit bij te hebben.
 • Kampvuren, muziek en het gebruik van een generator zijn niet toegestaan. Vermijd lawaaioverlast. U bent te gast bij een familie die hier woont.
 • Vraag toestemming aan uw gastheer indien u wenst te barbecueën of buiten te koken.
 • Maak geen gebruik van toiletten, waterkranen, loos geen water en dump geen afval in de vuilniston zonder toestemming van de gastheer.
 • Denk eraan dat de meeste sites boerderijen of wijngaarden zijn en geen speelplaatsen. Let daarom goed op uw kinderen.
 • Vraag toestemming aan uw gastheer om uw hond zonder leiband te laten loslopen. Ruim steeds uitwerpselen van uw huisdier op. Respecteer de keuze van uw gastheer als die vermeldt dat huisdieren niet toegestaan zijn.
 • U hoeft niet op de vlucht te gaan: u bent niet verplicht om te kopen.
 • Laat de site zo schoon achter als u deze bij aankomst zou willen aantreffen. Vermijd enige hinder (geluid, afval …). De plaatsen zijn geen serviceplaatsen. Maak geen chemische toiletten in de toiletten leeg! Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
 • Onthoud dat CamperStops Belgium geen kosten in rekening brengt voor een overnachting. Verwacht dus niet dezelfde faciliteiten als op een camping.
 • Het kan voorkomen dat een gastheer u door omstandigheden niet kan verwelkomen. Respecteer dit aub.
 • Als de overnachtingsplaats is ingenomen door andere leden, kies dan een andere overnachtingslocatie. Respecteer het maximum aantal plaatsen die uw gastheer ter beschikking stelt.
 • Gelieve de door uw gastheer gestelde beperkingen te aanvaarden. CamperStops Belgium verstrekt niet dezelfde diensten als een camping.
 • Het CamperStops Belgium schema is bedoeld voor een verblijf van maximum 24 uur.
 

Belangrijk

Het belangrijkste is dat u zich voorstelt bij aankomst en afscheid neemt bij vertrek. Deze algemene beleefdheden dragen ertoe bij dat alle partijen het beste uit de CamperStops Belgium ervaring halen en dat het bezoek een blijvende positieve  indruk achterlaat. Het niet naleven van de gedragscode kan aanleiding geven tot tijdelijke of definitieve schorsing van het lidmaatschap, zonder dat dit kan leiden tot terugbetaling van het lidgeld.

 

De online-gids

Van zodra u lid bent van CamperStops Belgium ontvangt u een persoonlijke code om in te loggen. Na ingelogd te zijn, kan u aan de hand van uw locatie zien welke campergastbedrijven of-gezinnen in uw buurt gevestigd zijn. Een korte omschrijving van de activiteiten met een eventuele verwijzing naar de website en het aantal beschikbare overnachtingsplaatsen die uw gastheer ter beschikking stelt. Symbolen geven aan welke faciliteiten ter plaatse zijn, wat u kan doen in de omgeving, welke beperkingen de gastheer oplegt, de sluitingsmomenten en de eventuele verplichting om vooraf te reserveren.

 
error: Deze pagina is beschermd.